BIODIVERS 2010

LOGO BIODIVER

BIODIVERS  CARRÍCOLA

PAISATGE…

AIGUA…

INTERVENCIÓ…

CONTEXT…

COHERÈNCIA…

MOLTS ALTRES ENCAPÇALAMENTS CALDRAN PER A ENCARAR AQUEST IL.LUSIONANT PROJECTE, QUE PRETÉN COMPTAR AMB LA INTERVENCIÓ ALTRUISTA DE QUALSEVOL  CREATIU, AMB PREDISPOSICIÓ PER A DEIXAR EMPREMTA A L’ENTORN D’UN CIRCUIT EXPOSITIU NATURAL, QUE ES PRETÉN ENRIQUIR AMB TOT EL RESPECTE QUE MEREIX, POTENCIANT-LO DES D’UNA TRANSFORMACIÓ DELS ELEMENTS MÉS ADEQUATS, PER A  LA UBICACIÓ SUGERIDA.

L’OBJECTIU ÉS  ACONSEGUIR UNA VISIÓ ESTÈTICA I COHERENT AL MIG D’UN AMBIENT ABSOLUTAMENT RESPECTUÓS AMB EL MEDI AMBIENT.

LES CONDICIONS PER A INTERVINDRE HAN DE SER TOTALMENT RIGUROSES AMB EL TIPUS DE MATERIALS A UTILITZAR, PER A QUE EN CAP MOMENT L’ACTUACIÓ QUEDE  ANECDÒTICA O FORA DE CONTEXT, ÉS ACÍ ON CAL ESSER MÉS EXIGENT I MENYS TRANSIGENT.

SI CAL DOTAR DE PERSONALITAT A L’IDEA, S’HA DE PRENDRE CONCIÈNCIA DE LA IMPORTÀNCIA DEL CAMUFLATGE, I MÀXIMA INTEGRACIÓ A L’ENTORN, AMB ARMONIA I BON FER.

DESESTIMEM LA UTILITZACIÓ DE MATERIALS ARTIFICIALS: PLÀSTICS, SILICONES, ALUMINIS.  SÍ,  FUSTA, FERRO ROBELLAT, VIDRE, PEDRA…

TANT SI LES OBRES TENEN CARÀCTER PERMANENT COM EFÍMER, ES QUEDARAN  ON HAN NAIXCUT PER A FORMAR PART D’AQUEST BENVOLGUT PAISSATGE DE CARRÍCOLA. ÉS PER AIXÒ QUE L’INTERÉS AMB L’IMPACTE VISUAL  TAN SOLS SIGA PER A MILLORAR-LO I QUE LA PRÒPIA NATURA HO FAÇA SEU.

 

PATRONAT BIODIVERS                                                          CARRÍCOLA, JULIOL 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s