SELECCIÓ BIODIVERS 2015

LOGO II EDICIÓ BIODIVERS

 

En data 17 de desembre de 2014

s’ ha reunit al Saló de Plens de l’ Ajuntament de Carrícola, la Comissió de Selecció i Seguiment del Biodivers 2015 per tal de seleccionar les intervencions artístiques que en formaran part.

Després de l’estudi detallat de les 45 propostes artístiques presentades, analitzades totes elles baix la premisa “Un diàleg amb la naturalesa” així com l’ integració paisatgística de les propostes en l’ entorn i els materials a emprar. Han resultat seleccionades 27 propostes.

Tots els participants rebran una notificació personalitzada per part de l’ Ajuntament, comunicant-los el resultat de la selecció.

Les propostes seleccionades seran objecte de seguiment per part de la Comissió per tal de garantir que el resultat final s’ ajuste a la proposta presentada.

Abans de començar es recomana posar-se en contacte amb l’ Ajuntament per tal de clarificar, entre d’ altres, les qüestions relatives a les despeses per subministrament de material, emplaçament de l’ intervenció,…

La inauguració del Biodivers 2015 serà el 29 de març de 2015.

L’ artiste té plena llibertat per a organitzar-se tenint en compte que l’ obra haurà d’ estar finalitzada, almenys 10 dies abans de la inauguració de l’ exposició.

 

 

Carrícola, 19 de desembre de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en CONVOCATÒRIA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s